Napoli Shoes

Italiaanse schoenen

Trouwschoenen TRSC90520NS

Ambachtelijk Italiaanse handgemaakte trouwschoenen, van Italiaans kalfs leder. Leverbaar in diverse kleuren en diverse zool opties. Gravering naam en achternaam klant mogelijk, aan de onderkant van de zool, zie foto. Tevens leverbaar een ceintuur (riem) in dezelfde kleur als de schoen. Leverbaar van maat 37 tot 48. Mooie trouwschoenen! Trouwschoenen in 22 kleuren.

Meer details

Kies een kleur:


239,00 € incl. BTW


De Italiaanse trouwschoenen zijn gemaakt van Italiaans kalfsleer.
De voering is gemaakt van antivlek geitenleer.

De trouwschoenen zijn leverbaar in 22 kleuren.

U heeft speciale wensen voor uw trouwschoenen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen, NapoliShoes trouwschoenen kan behoorlijk veel, wij maken de trouwschoenen voor u zoals u ze graag wilt, met de trouwschoenen van NapoliShoes word het een bijzondere onvergetelijke mooie dag.
De zool is van leer, de hak is voorzien van een antislip.

Maten: 

De trouwschoenen zijn vanaf maat 37 tot 48 te bestellen, inclusief de halve maten, en in diverse kleuren.

(Vergeet niet uw maat in te vullen bij de product aanpassingen en deze te bewaren middels de bewaren knop).

Opties:

Een optie mogelijkheid is het graveren van de naam en achternaam, aan de onderkant van de zool, tegen meerprijs zie foto. 

Een andere optie mogelijkheid is het graveren van de Initialen aan de rechter en linker kant van de trouwschoenen, tegen meerprijs zie foto.

Een andere optie mogelijkheid is het Comfort Voetbed, wat ervoor zorgt dat uw voeten niet moe worden, en dat u zeer comfortabel loopt, een aanrader voor wie er veel staat of veel loopt, het Comfort Voetbed is in leer, met een verend element van natuurlijk schuim, het voetbed heeft een vorm geheugen wat zich aanpast aan uw voet vorm. Het Comfort Voetbed word in de schoen verwerkt, de normale schoenmaat blijft van toepassing, u hoeft geen grotere maat te bestellen, maat 41 blijft maat 41 ook met de optie Comfort Voetbed, tegen meerprijs van €22,50 zie foto.

Op de meeste Italiaanse trouwschoenen van Napoli Shoes, kunt u de keuze maken, voor de standaard leren zool, zo worden de trouwschoenen ook uitgeleverd, indien de optie beschikbaar is kunt u kiezen voor een rubber antislip onder de leren zool, of een rubber flex zool, hier word geen meerprijs voor berekend.

Tevens leverbaar een ceintuur (riem) in dezelfde kleur als de trouwschoenen, tegen meerprijs.

(Vergeet niet de opties aan te geven die u wenst, en vergeet niet uw naam en achternaam of initialen in te vullen bij de product aanpassingen, en deze te bewaren middels de bewaren knop en dan te bestellen via de knop bestellen).

Op de Italiaanse trouwschoenen zit een levertijd van 6 tot 8 weken dit ligt aan de drukte, (het kan ook sneller maar neem dan svp contact met ons op) ze worden op bestelling voor u ambachtelijk met de hand gemaakt, met het eind resultaat van een paar zeer exclusieve, unieke en luxe Italiaanse trouwschoenen die om complimenten vragen.

Let op, alle kleuren zijn een indicatie, ze zouden iets kunnen afwijken, iets lichter of iets donkerder.

 

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Informations Vergeet niet alsnog te bestellen...

Tekstvelden

  • Vul a.u.b. uw, schoenmaat in (37, 37.5, 38, 39.5 tot 48) :*
  • Graveren? ... Vergeet niet uw tekst of naam in te vullen :

* Verplichte velden (0 = nee/geen)

Winkelwagen  

(leeg)

Nieuwe producten

Vooralsnog geen nieuwe producten

Nieuwsbrief

suits bruidegom