Napoli Shoes

Italiaanse schoenen

Italiaanse slangenleren laarzen PYVLAP18BNS

De Italiaanse slangenleren punt laarzen (heren) zijn gemaakt van het beste Python leer. De slangenleren laarzen zijn te bestellen van maat 37 tot 48 inclusief de halve maten. Tevens leverbaar een ceintuur (riem) in dezelfde kleur als de laarzen. Met C.I.T.E.S. certificaat. Wilt u meer informatie mail ons info@napolishoes.com of bel ons 0639613867.

Meer details

Kies een kleur:


405,00 € incl. BTW


De Italiaanse slangenleren Python leren laarzen (heren) zijn gemaakt van het beste Python leer. De voering is gemaakt van geitenleer (vlekt niet!) en ook de zool is van leer.

Dit model heef een volledige punt, de zolen zijn robuust afgewerkt en hebben een zwarte kleur.

De kleur is BORDEAUX.

Het python leer is back cut gesneden, dat houd in dat de grote schubben van de python over het midden van de python laarzen lopen.

Het is ook mogelijk om de laarzen in front cut gesneden python leer te laten maken, dan heeft u kleine schubben met een design.

De binnenvoering kunt u zelf kwa kleur aangeven indien u dat wenst, dat kan u aangeven in het vak opmerkingen tijdens de bestelling.

U kunt de python kleur naar wens uitkiezen, heeft u een specifieke wens kwa kleur kunnen we deze naar wens laten in kleuren, indien u een scherpe foto wilt, kunt u contact met ons opnemen. info@napolishoes.com of bel ons 0639613867 In ons Atelier hebben we tevens alle leerstalen, we kunnen u op aanvraag ook een duidelijke en scherpe foto mailen.

Alle Python huiden die worden gebruikt om onze producten te vervaardigen zijn wettelijk verkregen in de volledige naleving van de C.I.T.E.S.-regelgeving. (C.I.T.E.S. de Conventie inzake de internationale handel in bedreigde in het wild levende dier-en plantensoorten)

De hak is voorzien van anti-slip. De kleur is door u te kiezen. De slangenleren laarzen hebben een F leest. Tegen meerprijs is een G leest (bredere leest) mogelijk, ook een hoge wreef is tegen meerprijs mogelijk,  een combinatie van G leest en hoge wreef is ook mogelijk.

Mocht u twijfelen kwa maat, geen probleem u kunt contact met ons opnemen en een afspraak maken om de slangenleren laarzen bij ons door te passen, of wij kunnen ze naar u opsturen zodat u ze thuis op uw gemak kunt doorpassen.

Maten:

De slangenleren laarzen zijn te bestellen van maat 37 tot 48 inclusief de halve maten. Vergeet niet uw maat in te vullen bij “productaanpassingen” en deze te bewaren middels de knop “bewaren”.

 

Opties:

Een ceintuur in dezelfde kleur als de slangenleren laarzen.

Een optie mogelijkheid is het graveren van de naam en achternaam, aan de onderkant van de zool, tegen meerprijs, zie foto. 

Een andere optie mogelijkheid is het Comfort Voetbed, wat ervoor zorgt dat uw voeten niet moe worden, en dat u zeer comfortabel loopt, een aanrader voor wie er veel staat of veel loopt, het Comfort Voetbed is in leer, met een verend element van natuurlijk schuim, het voetbed heeft een vorm geheugen wat zich aanpast aan uw voet vorm. Het Comfort Voetbed word in de slangenleren laarzen verwerkt, de normale schoenmaat blijft van toepassing, u hoeft geen grotere maat te bestellen, maat 41 blijft maat 41 ook met de optie Comfort Voetbed, tegen meerprijs, zie foto.

Leverbaar tegen meerprijs in een G leest. Een hoge wreef is tegen meerprijs mogelijk,  een combinatie van G leest en hoge wreef is ook mogelijk.

Vergeet niet de optie(s) aan te geven die u wenst, en deze te bewaren middels de knop “bewaren” en uiteindelijk te “bestellen”.

Op slangenleren laarzen zit een levertijd van 6 tot 8 weken dit ligt aan de drukte in Italië. Ze worden uitsluitend op bestelling -en geheel met de hand- vervaardigd.

Let op: alle kleuren zijn indicatie kleuren. Deze kunnen licht afwijken a.g.v. het natuurlijke verfbad en de inwerking op het leer.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Informations Vergeet niet alsnog te bestellen...

Tekstvelden

  • Vul a.u.b. uw, schoenmaat in (36, 36.5, 37, 37.5 tot 44) :*
  • Graveren? ... Vergeet niet uw tekst of naam in te vullen :

* Verplichte velden (0 = nee/geen)

Winkelwagen  

(leeg)

Nieuwe producten

Vooralsnog geen nieuwe producten

Nieuwsbrief

suits bruidegom