Napoli Shoes

Italiaanse schoenen

Italiaanse slangenleren Pythonleren two tone schoenen PYVP70572TWNS

De Italiaanse Python leren veterschoen (heren) is gemaakt van het beste Python leer. De slangenleren schoenen zijn te bestellen van maat 38 tot 47 inclusief de halve maten Tevens leverbaar een ceintuur (riem) in dezelfde kleur als de schoen. Met C.I.T.E.S. certificaat. Wilt u meer informatie mail ons info@napolishoes.com of bel ons 0639613867

Meer details

Kies een kleur:


355,00 € incl. BTW


De Italiaanse slangenleren Python leren veterschoen (heren) is gemaakt van het beste Python leer. De voering is gemaakt van geitenleer (vlekt niet!) en ook de zool is van leer.

Als u niets mee geeft kwa kleuren worden ze zoals op de afbeelding gemaakt, anders geeft u aan welke kleur combinatie u wenst!

Het kan eventueel ook met kalfsleer.

Alle Python huiden die worden gebruikt om onze producten te vervaardigen zijn wettelijk verkregen in de volledige naleving van de C.I.T.E.S.-regelgeving. (C.I.T.E.S. de Conventie inzake de internationale handel in bedreigde in het wild levende dier-en plantensoorten)

De hak is voorzien van anti-slip. De kleur is te kiezen uit zwart en roccia. De schoen heeft een F leest, en is leverbaar tegen meerprijs in een G leest. Tegen meerprijs is een G leest mogelijk, ook een hoge wreef is tegen meerprijs mogelijk,  een combinatie van G leest en hoge wreef is ook mogelijk.

Mocht u twijfelen kwa maat, geen probleem u kunt contact met ons opnemen en een afspraak maken om de schoenen bij ons door te passen, of wij kunnen ze naar u opsturen zodat u ze thuis op uw gemak kunt doorpassen.

Maten:

De schoen is, te bestellen van maat 38 tot 47 inclusief de halve maten. Vergeet niet uw maat in te vullen bij “productaanpassingen” en deze te bewaren middels de knop “bewaren”.

Opties:

Een ceintuur in dezelfde kleur als de schoen.

Een optie mogelijkheid is het graveren van de naam en achternaam, aan de onderkant van de zool, tegen meerprijs, zie foto. 

Een andere optie mogelijkheid is het Comfort Voetbed, wat ervoor zorgt dat uw voeten niet moe worden, en dat u zeer comfortabel loopt, een aanrader voor wie er veel staat of veel loopt, het Comfort Voetbed is in leer, met een verend element van natuurlijk schuim, het voetbed heeft een vorm geheugen wat zich aanpast aan uw voet vorm. Het Comfort Voetbed word in de schoen verwerkt, de normale schoenmaat blijft van toepassing, u hoeft geen grotere maat te bestellen, maat 41 blijft maat 41 ook met de optie Comfort Voetbed, tegen meerprijs, zie foto.

Leverbaar tegen meerprijs in een G leest. Een hoge wreef is tegen meerprijs mogelijk,  een combinatie van G leest en hoge wreef is ook mogelijk.

Vergeet niet de optie(s) aan te geven die u wenst, en deze te bewaren middels de knop “bewaren” en uiteindelijk te “bestellen”.

Op schoenen zit een levertijd van 6 tot 8 weken dit ligt aan de drukte in Italië. Ze worden uitsluitend op bestelling -en geheel met de hand- vervaardigd.

Let op: alle kleuren zijn indicatie kleuren. Deze kunnen licht afwijken a.g.v. het natuurlijke verfbad en de inwerking op het leer.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Informations Vergeet niet alsnog te bestellen...

Tekstvelden

  • Vul a.u.b. uw, schoenmaat in (38, 38.5, 39, 39.5 tot 47) :*
  • Graveren? ... Vergeet niet uw tekst of naam in te vullen :

* Verplichte velden (0 = nee/geen)

Winkelwagen  

(leeg)

Nieuwe producten

Vooralsnog geen nieuwe producten

Nieuwsbrief

suits bruidegom