Napoli Shoes

Italiaanse schoenen

Aparte paling en kalfsleer gesp moccasin NSMZ561488Z

De Italiaanse palingleer gesp moccasin (heren) is gemaakt van het beste palingleer en kalfsleer. De voering is gemaakt van geitenleer (vlekt niet!) en ook de zool is van leer. De hak is 1.5 cm hoog. De schoen is te bestellen van maat 39 tot 46, en heeft een G leest. U kunt op afspraak de schoenen doorpassen, of wij kunnen ze naar u opsturen zodat u ze thuis kunt doorpassen!

Meer details


279,00 € incl. BTW


De Italiaanse palingleer en lak kalfsleer gesp moccasin is gemaakt van het beste palingleer en kalfsleer. de voering is gemaakt van geitenleer (vlekt niet!) en ook de zool is van leer, met de bekende Blake (geheel doorgestikte zool) afwerking. 

De hak is voorzien van anti-slip. De hak is 1.5 cm hoog. de kleur is zwart, het riempje waar de gesp op zit is kalfs lak leer in de kleur blauw (oceaan). De schoen heeft een G leest.

Mocht u twijfelen kwa maat, geen probleem u kunt contact met ons opnemen en een afspraak maken om de schoenen bij ons door te passen, of wij kunnen ze naar u opsturen zodat u ze thuis op uw gemak kunt doorpassen.

Maten:

De schoen is, te bestellen van maat 39 tot 46. Vergeet niet uw maat in te vullen bij “productaanpassingen” en deze te bewaren middels de knop “bewaren”.

Opties:

Een ceintuur in dezelfde kleur als de schoen. Prijs: €65,-

Hoge wreef 10% meer prijs.

Vergeet niet de optie(s) aan te geven die u wenst, 

en deze te bewaren middels de knop “bewaren” en uiteindelijk te “bestellen”.

Op schoenen zit een levertijd van 5 weken. Ze worden uitsluitend op bestelling -en geheel met de hand- vervaardigd.

Let op: alle kleuren zijn indicatie kleuren. Deze kunnen licht afwijken a.g.v. het natuurlijke verfbad en de inwerking op het leer.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Informations Vergeet niet alsnog te bestellen...

Tekstvelden

  • Vul a.u.b. uw, schoenmaat in (39, 40, 41, 42 tot 46) :*

* Verplichte velden (0 = nee/geen)

Winkelwagen  

(leeg)

Nieuwe producten

Vooralsnog geen nieuwe producten

Nieuwsbrief

suits bruidegom