Napoli Shoes

Italiaanse schoenen

Over ons :

 

Wij zijn een klein maar hecht team, met onze wortels in Italië. Onze passie voor stijlvolle Italiaanse schoenen en Fashion is door de jaren heen versterkt.

Nadat wij kennis mochten nemen van de Italiaanse luxe exclusieve schoenen werd ons doel bevestigd om deze ook op de Nederlandse markt aan te bieden.

Het unieke design, de weergaloze stijl en de perfecte afwerking van het handwerk zijn werkelijk overdonderend.

 

U kunt uw eigen schoenen geheel naar wens zelf samenstellen! Uw eigen customize Italiaanse schoenen, uw wensen laten wij door de ambachtelijke Italiaanse schoenmaker maken.


Om deze reden zijn wij met onze webwinkel en een Atelier aan huis gestart. Het adres is: Tijmansgroet 87, 1722 KH  Zuid - Scharwoude, U kunt ons ook bellen op +31 (0)6 39 61 38 67. Het resultaat kunt u hier proeven en zien. Zo willen wij de Italiaanse schoenen die ambachtelijk handgemaakt worden in Italië zo dicht mogelijk bij de klant brengen.

Ook al hanteren wij diverse prijsklassen,  wij bieden uitsluitend italiaanse schoenen, die geheel ambachtelijk handgemaakt zijn. Al onze Italiaanse schoenen  zijn dan ook authentiek Made in Italy. Vanzelfsprekend wordt enkel gebruik gemaakt van het allerbeste Italiaanse leer en materialen.
Een klein familiebedrijf in Italië vervaardigt op geheel ambachtelijke wijze al onze Italiaanse luxe exclusieve schoenen, waarop een levertijd van drie weken zit. Men kan uw eigen naam & achternaam in de onderkant van de buitenzool laten graveren. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een ceintuur (riem) te bestellen in de kleur van de schoenen.

Heeft u nog specifieke wensen ? tips ? Of heeft u niet gevonden wat u zocht ? Wij horen het graag van u.

 

 


HomeHome

Winkelwagen  

(leeg)

Nieuwe producten

Vooralsnog geen nieuwe producten

Nieuwsbrief

suits bruidegom