Napoli Shoes

Italiaanse schoenen

Italiaanse Gespschoen BUMGP13VR28PNS

Ambachtelijk Italiaans handgemaakte gesp schoenen, van Italiaans polished binder kalfs leder, met het bekende cordovan effect. Leverbaar in diverse diverse zool opties. Gravering naam en achternaam klant mogelijk, aan de onderkant van de zool, tegen meerprijs van €18.50. Tevens leverbaar een ceintuur (riem) in dezelfde kleur als de schoen, de prijs hiervan is €64,-

Meer details

Kies een kleur:


249,00 € incl. BTW


Ambachtelijk handgemaakte schoen.

De schoen is gemaakt van Italiaans polished binder kalfs leder, met de afwerking van het bekende cordovan effect.

De voering is gemaakt van antivlek geiten leder.
De zool is van leer, de hak is voorzien van een antislip, optie mogelijkheid voor antislip in rubber onder de leren zool, dit is een gratis optie, maar moet wel aangegeven worden indien men dit wenst.

Een andere optie is het graveren van naam en achternaam, aan de onderkant van de zool, zie foto, tegen meerprijs van €18,50. (vergeet niet u naam en achternaam in te vullen bij de product aanpassingen).

Een andere optie mogelijkheid is het graveren van de Initialen aan de rechter en linker kant van de schoen, tegen meerprijs van €24,50 zie foto.

Een andere optie mogelijkheid is het Comfort Voetbed, wat ervoor zorgt dat uw voeten niet moe worden, en dat u zeer comfortabel loopt, een aanrader voor wie er veel staat of veel loopt, het Comfort Voetbed is in leer, met een verend element van natuurlijk schuim, het voetbed heeft een vorm geheugen wat zich aanpast aan uw voet vorm. Het Comfort Voetbed word in de schoen verwerkt, de normale schoenmaat blijft van toepassing, u hoeft geen grotere maat te bestellen, maat 41 blijft maat 41 ook met de optie Comfort Voetbed, tegen meerprijs van €22,50 zie foto.

Tevens leverbaar een ceintuur (riem) in dezelfde kleur als de schoen, de prijs hiervan is €64,-
De schoen is vanaf maat 36 tot 52 te bestellen, inclusief de halve maten (Vergeet niet uw maat in te vullen bij de product aanpassingen).

Vergeet niet de optie(s) aan te geven die u wenst, en deze te bewaren middels de knop “bewaren” en uiteindelijk te “bestellen”.

Op de schoenen zit een levertijd van 6 tot 8 weken dit ligt aan de drukte in Italië. Ze worden uitsluitend op bestelling -en geheel met de hand- vervaardigd.

Let op: alle kleuren zijn indicatie kleuren. Deze kunnen licht afwijken a.g.v. het natuurlijke verfbad en de inwerking op het leer.

No customer comments for the moment.

Only registered user can post a new comment.

Informations Vergeet niet alsnog te bestellen...

Tekstvelden

  • Vul a.u.b. uw, schoenmaat in (36, 36.5, 37, 37.5 tot 52) :*
  • Graveren? ... Vergeet niet uw tekst of naam in te vullen :

* Verplichte velden (0 = nee/geen)

Winkelwagen  

(leeg)

Nieuwe producten

Vooralsnog geen nieuwe producten

Nieuwsbrief

suits bruidegom