Napoli Shoes

Italiaanse schoenen

Trouwschoenen Italiaanse schoenen 0 product

Trouwschoenen Italiaanse schoenen
Ambachtelijk handgemaakt, zijn de Italiaanse trouwschoenen van Napoli Shoes, de trouwschoenen worden stuk voor stuk met liefde en passie, ambachtelijk in Italië door een familiebedrijf gemaakt. Het beste Italiaanse leer en materialen worden voor de trouwschoenen gebruikt! Authentieke Italiaanse top trouwschoenen.
U kijkt nu in de categorie "Trouwschoenen". U kunt hier de Trouwschoen Veter, Mocassino trouwschoenen en Gesp trouwschoenen zien. U kunt uw keuze qua kleur aangeven door middel van het kleurenpallet, U kunt de zool keuze aangeven, standaard staat deze op de leren zool. U kunt de keuze maken voor een Ceintuur (riem) in de kleur van de schoenen. U kunt de keuze maken om uw naam en achternaam onder op de zool te laten graveren, als deze keus word gemaakt vergeet u dan niet uw naam en achternaam bij de “product aanpassingen” in te vullen. De belangrijkste keuze is uw maat, deze kan in hele en halve maten ingevoerd worden onder de “product aanpassingen” vergeet u niet hierna op de knop bewaren te drukken, anders kunnen de schoenen niet besteld worden.
Wij wensen u een prettige tour op onze categorie Italiaanse trouwschoenen, en hopen dan ook dat u uw keuze kunt maken en zo een mooie trouwschoen van napoli Shoes kunt dragen op uw bruiloft, komt u er niet uit, heeft u een speciale wens, wat uw trouwschoenen betreft vraag het ons, en wij gaan ons best voor u doen om de trouwschoenen te maken naar u wens!

Subcategorieën


Winkelwagen  

(leeg)

Nieuwe producten

Vooralsnog geen nieuwe producten

Nieuwsbrief

suits bruidegom